MM Kyl & Värmeservice logotyp
 
 
Luftkonditionering för alla typer av lokaler.

För bara tio år sedan betraktades luftkonditionering som en onödig lyx. Idag ser många en bra och effektiv kylanläggning som en investering i företaget eller familjen. Genom att hålla en jämn temperatur inomhus skapar man bättre förutsättningar för att både människor, djur och växter ska trivas bättre.


MM Kyl & Värmeservice erbjuder ett brett sortiment av anläggningar för komfortkyla för allt från det lilla kontoret eller sovrummet till den stora bilhallen eller kontorslandskapet.


Väggmodeller
Finns med effekt från 2 kW för sovrum eller små kontor upp till 8 kW för butiker, salonger och andra större utrymmen. Vi installerar Panasonic och Coolman.

Coolman Slience luftkonditionering   Panasonic luftkonditionering

Tak- och kassettmodeller
Till större butiker, kontorslandskap, bilhallar eller andra större lokaler används modeller med placering av innedel i tak eller i undertak. Dessa modeller finns i effektstorlekar upp till 16 kW och kan kombineras i flera storlekar för att täcka in hela lokalen. Vi arbetar enbart med Panasonics tak- och kassettmodeller.

Luftkonditionering tak- och kassettmodeller

Portabla modeller
I sovrum och små kontor eller andra utrymmen där man inte kan göra fast installation kan man använda en portabel anläggning. Finns både med och utan utedel. Modellen med utedel kräver installation av kylcertifierad tekniker.

Luftkonditionering portabel med slang   Luftkonditionering portabel med utedel


 
Hur påverkas vi av värme?
Människan är känslig för temperatur. När det blir för varmt reagerar kroppen genom att automatiskt dra ner på arbetstakten för att minska värmeproduktionen. Även koncentrationsförmåga och omdöme påverkas negativ. Med rätt inomhustemperatur presterar vi bättre!